Niko Parkkinen jatkaa JYPin maalinsuulla kaksi seuraava kautta

JYP on tehnyt jatkosopimuksen 21-vuotiaan maalivahti Niko Parkkisen kanssa. Parkkisen sopimus kattaa kaksi seuraavaa pelikautta (2021–22 ja 2022–23). Kuluvalla kaudella Parkkinen on torjunut JYPin maalinsuulla 12 ottelussa torjuntaprosentilla 88,83 %. Alkukauden Parkkinen pelasi lainalla Mestiksessä SaPKon paidassa, jossa otteluita kertyi 11.

”Niko Parkkinen on lupaava isokokoinen maalivahti ja uskomme hänen vielä pystyvän ottamaan isoja kehitysaskeleita omassa pelaamisessaan. Parkkinen on esiintynyt tällä kaudella pelaamissaan otteluissa hyvällä tasolla ja hänen kokonaisvaltainen suhtautumisensa pelaamiseensa ja itsensä kehittämiseensä on aina esimerkillistä. Luotamme siihen, että saamme Parkkisesta luotettavan maalivahdin JYPin maalinsuulle tuleville kausille”, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.