Niko Seppälä jatkaa Hurrikaanipaidassa

Puolustaja Niko Seppälä ja JYP ovat allekirjoittaneet kahden vuoden sopimuksen, joka päättyy keväällä 2023. Tänä keväänä Helsingin IFK:sta lainasopimuksella JYPin riveihin siirtynyt Seppälä on esiintynyt vahvasti väkevän fyysisen pelinsä ja oivallisen kiekollisen pelinsä ansiosta. Vasemmalta puolelta laukova Helsingin IFK:n kasvatti on löytänyt paikkansa JYPin alakerrasta Hurrikaanipaitojen ”isäntänä” muutaman kiertolaisvuoden jälkeen.

”Seppälän kaksivuotinen sopimus tuo meille selkeää fyysisyyttä ja kiekollista suoritusvarmuutta puolustukseemme seuraavien kausien ajaksi. Seppälä on kova kamppailija kaukalossa ja todella kova urheilija kaukalon ulkopuolella. Uskon Seppälän ottavan meillä seuraavien kausien aikana vielä isoja askelia pelaajana kohti kansainvälisen tason pelikenttiä” kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.