Antti Turunen jatkaa U20 joukkueen päävalmentajana

JYP Jyväskylä Oy ja JYPin U20 joukkueessa menneellä kaudella päävalmentajana toiminut Antti Turunen ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen. 3-vuotinen jatkosopimus pitää Turusen U20 joukkueen peräsimessä kevääseen 2024 saakka. 35-vuotias Turunen on toiminut JYPin palveluksessa kaudesta 2016-2017 alkaen ja hän toimi liigajoukkueen apuvalmentajana kausilla 2016-2020 ennen siirtymistään U20 joukkueen päävalmentajaksi. Jyväskylässä syntynyt Turunen on myös kulkenut pelaajana JYPin junioripolun lävitse ennen siirtymistään valmennuspuolelle.

”Antti Turunen on moderni ja nuori jääkiekkovalmentaja, joka suhtautuu omaan työhönsä ja itsensä kehittämiseensä valmentajana intohimoisella otteella. Turusella on vahvaa osaamista modernin jääkiekon pelitaktisista vaatimuksista, sekä kehittävän ympäristön luomisesta yksilö- ja joukkuetasolla. Turusen monivuotisen sopimuksen myötä tiedän, että U20 joukkueemme pelaajia tullaan valmistamaan nykypäivän kiekon vaatimuksiin päivittäisellä laadukkaalla valmennuksella ja korkean vaatimustason harjoittelulla. Turusella on potentiaalia kehittyä tulevaisuudessa huipputasolle valmentajana ja olenkin todella tyytyväinen, että pääsimme monivuotiseen sopimukseen hänen kanssaan” JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi Turusen sopimusuutista.