Jani Tuppuraisen ja Jarkko Immosen JYP-urat päätökseen

Kaksi legendaarista JYP-hyökkääjää pelaavat tiistain JYP-KooKoo pelissä viimeistä kertaa JYP-paita päällään.

 Jani Tuppurainen on pelannut JYPissä 12 kautta ja on Ossi Louhivaaran lisäksi ainoa pelaaja, joka on voittanut JYPissä kaksi Suomen mestaruutta, European Trophyn sekä CHL-mestaruuden. Tuppurainen on JYPin kaikkien aikojen pistepörssin kärkinimi ja tilastot näyttävät ennen kahta viimeistä peliä seuraavaa: 626 162+291=453. Tuppuraisen vauhdikas pelityyli on ollut JYPin menestysvuosien tavaramerkki. Joukkuepelaajana Allu on vaativa mutta reilu, mistä osoituksena kahdeksan kautta joukkueen kapteenistossa. MM-kisoissa Tuppurainen on edustanut Suomea keväällä 2012.

 Jarkko Immosella on menossa yhdeksäs kausi JYPissä ja teholukemat ovat huikeat 509 163+262=425. Immonen on JYPin kaikkien aikojen pistepörssin kakkonen heti Tuppuraisen jälkeen. Tehopisteiden lisäksi Jaken kokoelmiin kuuluu Suomen mestaruus 2009 ja CHL-mestaruus 2018. Muina saavutuksina voidaan mainita KHL-mestaruus, kaksi olympiapronssia sekä uran huippuna maailmanmestaruus ja MM-kisojen maalipörssin sekä pistepörssin voitto. Kaukalossa Jakke on monipuolinen pelaaja, jonka pelikäsitys on maailmanhuippua.

 JYP kiittää Jani Tuppuraista ja Jarkko Immosta upeista pelivuosista sekä unohtumattomista kiekkohetkistä. Molempien pelaajien saavutukset ovat sellaisia, joita ei ihan heti rikota JYPin historiassa.

 Alla näet videoon, jossa JYPin puolustajalegenda Kalle Koskinen jutusteli Tuppuraisen ja Immosen kanssa JYP-vuosien muistoista.