JYP-legendojen jäähyväisottelun liput nyt myynnissä!

JYP pelaa tiistaina 13.4. kauden 2020–21 viimeisen ottelunsa LähiTapiola Areenalla KooKoota vastaan. Samalla päättyy yksi merkittävä aikakausi JYPin historiassa, kun JYP-legendat Jani Tuppurainen, Jarkko Immonen, Mikko Kalteva ja Ossi Louhivaara pelaavat viimeisen ottelunsa JYPin paidassa. Kaikki edellä mainitut pelaajat ovat olleet merkittävissä rooleissa mm. JYPin 2010-luvun menestyksessä jättäen arvokkaita jälkiä JYPin historiaan.

Nyt sinulla on mahdollisuus kiittää hienoja pelaajia ja hankkia itsellesi muistoksi JYP-legendojen jäähyväisottelun lippu hintaan 20 euroa / kpl. Lippu ei oikeuta poikkeustilaolosuhteiden johdosta sisäänpääsyyn LähiTapiola Areenalle, mutta näyttämällä lippua se oikeuttaa halutessaan lounasruokailuun ravintola Hurrikaanissa 30.9.2021 mennessä. Samalla tuet seuraa näinä haastavina aikoina. Liput ovat myynnissä osoitteessa lippu.fi.

Kiitetään yhdessä vielä kerran JYP-legendoja ikimuistoisista hetkistä JYPin paidassa!

Pääset ostamaan lipun tästä