Osallistu JYPin ottelutapahtumaan ja kunnioita JYP-legendojen viimeistä ottelua JYP-paidassa

JYP-legendat Jani Tuppurainen, Jarkko Immonen, Mikko Kalteva, ja Ossi Louhivaara pelaavat viimeisen ottelunsa JYPin paidassa LähiTapiola Areenalla tiistaina 13.4. KooKoota vastaan. Kaikki edellä mainitut pelaajat ovat olleet merkittävissä rooleissa mm. JYPin 2010-luvun menestyksessä jättäen arvokkaita jälkiä JYPin historiaan.

Nyt sinulla on mahdollisuus kiittää Allua, Jakkea, Kaltsia ja Opaa ikimuistoisista hetkistä JYPissä lähettämällä oma videotervehdyksesi WhatsAppilla numeroon +358 44 406 5315. Näytämme värikkäimmät videotervehdykset mediakuutiolla ottelun aikana, joten tervehdyksesi tavoittaa myös pelaajat. Lisäksi nostamme osan tervehdyksistä JYPin sosiaalisen median kanavissa pelipäivän aikana. Mikäli et halua, että tervehdyksesi näytetään JYPin sosiaalisen median kanavissa, ilmoita siitä samalla kun lähetät videon. Videon kesto max. 10 sekuntia. Parhaimman laadun takaamiseksi, suosittelemme, että kuvaat videon vaakatasossa puhelimen ykköskameralla eli ns. takakameralla. Valitse myös rauhallinen paikka ilman taustamelua, jotta tervehdyksesi kuuluu. Voit kiittää yksittäistä pelaajaa tai kaikkia pelaajia samalla kertaa.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä arvomme kaikkien videon lähettäneiden kesken 3 x 2 hlön elämyspaketteja tiistain otteluun. Eli nyt sinulla ja kaverillasi on mahdollisuus päästä kiittämään JYP-legendoja paikan päälle LähiTapiola Areenalle tiistain otteluun. Pääset seuraamaan ottelua A-puolen katsomoon sekä nauttimaan erätauoilla maittavista pelieväistä. Turvallisuuden takaamiseksi noudatamme viranomaisten määräämiä rajoituksia ja suosituksia. Lähetä siis videotervehdyksesi viimeistään sunnuntaina 11.4. ja voit päästä paikan päälle historialliseen otteluun! Olemme maanantaina voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti.