Ossi Louhivaaran peliura päätökseen

Koko liigauransa JYPiä edustanut Ossi Louhivaara (37v) lopettaa huiman peliuransa tähän kauteen. Louhivaara on pelannut JYPissä 15 kautta ja Opan tilillä on kautta aikojen toiseksi eniten otteluita JYPin paidassa heti J-P Hytösen jälkeen. Louhivaara on Jani Tuppuraisen lisäksi ainoa pelaaja, joka on voittanut JYPissä kaksi Suomen mestaruutta, European Trophyn sekä CHL-mestaruuden. Tehopisteiden ja pokaalien lisäksi Opa muistetaan kaukalosta kovana luistelijana sekä kiekkojen eteen uhrautuvasti heittäytyneenä alivoimapelaajana. Pukukopissa Opa oli todellinen ilopilleri ja joukkuehengen luoja, joka otti huomioon kaikki kanssapelaajat.

Ossi Louhivaaran pistesaldo 728 runkosarjan ottelussa on 154+168=322. Playoff-pelien saldo 95 ottelussa on 23+16=39. Lisäksi Ossi edusti Suomea jääkiekon MM-kisoissa keväällä 2015.

JYP kiittää Ossi Louhivaaraa kaikista pelivuosista sekä hienoista muistoista, joista JYP-perhe sai nauttia useiden vuosien ajan. Samalla JYP toivottaa menestystä Ossin uudelle uralle työelämässä.

Alla video, jossa JYPin puolustajalegenda Kalle Koskinen jutusteli Louhivaaran kanssa jääkiekosta ja hieman myös kiekon ulkopuolisista asioista.