JYP ja KeuPa HT jatkavat yhteistyötä tulevalla kaudella

JYP Jyväskyä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat solmineet kaudelle 2021-2022 pelaajaliikenne- ja yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen tavoitteena on mahdollistaa sujuvaa pelaajaliikennettä seurojen välillä tulevan pelikauden aikana, sekä vahvistaa entisestään keskisuomalaista pelaajapolkua.

”JYPin ja KeuPa HT:n välinen yhteistyö on ollut todella saumatonta viimeisten vuosien aikana. Yhteistyösopimus mahdollistaa nuorille pelaajillemme loistavan kehityspaikan osaavassa valmennuksessa. KeuPa HT:n kanssa tehtävä yhteistyö on merkittävä palanen JYPin ja koko keskisuomen alueen pelaajapolkua, sekä aikuisvaiheen pelaajakehitystämme” kommentoi yhteistyösopimusta JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

”Hienoa että yhteistyö JYPin kanssa jatkuu, koska pystymme yhdessä  rakentamaan keskisuomalaista pelaajapolkua, joka tarjoaa laadukkaan ympäristön kehittyä. Yhteistyö on viimevuosina toiminut moitteettomasti ja palvellut urheilullisesti molempia seuroja” KeuPa HT:n vastuuvalmentaja Tomas Westerlund kommentoi uutista.

 

JYP ja KeuPa HT kohtaavat toisensa Keski-Suomen derbyssä Keuruun jäähallissa torstaina 26.8. klo.18.30 alkavassa harjoitusottelussa.

 

Liput otteluun: www.keupaht.fi