JYP JYVÄSKYLÄ OY:n tilikausi 2020 – 2021 lievästi tappiollinen

JYP Jyväskylä Oy vahvisti tilinpäätöksensä kauden 1.5.2020 – 30.4.2021 osalta yhtiökokouksessaan 30.8.2021.

Erityisesti koronapandemian aiheuttamien tulomenetysten myötä JYPin liikevaihto laski noin 43 % reilusta 7,5 miljoonasta eurosta vajaaseen 4,3 miljoonaan euroon. Tilikauden tappio oli -70.000 euroa ( -70.164,93 € ).

JYP Jyväskylä Oy sopeutti palkkakustannuksia koko henkilökunnan osalta tilikauden aikana. Tulokseen vaikuttivat myös saadut valtionavustukset. JYP maksoi KHO:n päätöksen mukaiset, aikaisempien vuosien, veroseuraamukset tilikauden aikana. Tämä on käsitelty tilinpäätöksessä oman pääoman kautta, joten se ei näin ollen rasita liiketoiminnan tulosta.

  • Tulosta voidaan pitää olosuhteet huomioiden kohtuullisena. Kauden aikana tehtiin raskaita, mutta elintärkeitä ratkaisuja yhtiön kannalta.

JYP on erittäin kiitollinen kumppaneilleen ja kannattajilleen ymmärryksestä vallinneen tilanteen suhteen.

Samoin kiitos kuuluu koko organisaatiolle haasteellisen kauden läpiviemisestä. Toteaa JYP Jyväskylä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen.

 

JYP jatkaa valmistautumista ensi viikon perjantaina 10.9. alkavaan liigaan kohtaamalla tämän viikon torstaina KalPan Suolahdessa pelattavassa harjoitusottelussa ja viimeinen valmistavan kauden ottelu on perjantaina Vaasassa Sportin vieraana.