Töihin JYPin ottelutapahtumaan?

Haluaisitko sinä työskennellä JYPin ottelutapahtumissa? Etsimme ottelutapahtumiimme LähiTapiola Areenalle sanavalmista esiintyjää juontotehtäviin. Haemme tehtävään sinua, joka et pelkää esiintyä mikin varressa tuhatpäiselle yleisölle ja nautit spekuloida jääkiekon hienouksista. Lanseeraamme Liigakauden alussa (syyskuussa 2021) uuden konseptin ottelutapahtumissamme, joten pääset osaksi täysin uutta tarinaa. Myös kauden aikana pelien ulkopuolella tapahtuvat juontotehtävät erilaisissa JYP-tapahtumissa ovat mahdollisia. Työt painottuvat arki-iltoihin ja lauantaihin, joten ne soveltuvat hyvin esim. opiskelijoille.

JYPin ottelutapahtuma tarjoaa elämyksellisen työympäristön, jossa olet mukana tapahtumajärjestämisen ytimessä. Samalla olet omalta osaltasi luomassa ottelutapahtumien tunnelmaa ja asiakaskokemusta. JYP on Keski-Suomen suurin viikoittainen tapahtumajärjestäjä, joten ko. tehtävä tarjoaa myös loistavan näyteikkunan tulevaisuutta ajatellen. Työtehtävästä maksetaan korvaus.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse taneli.maasalo@jypliiga.fi tai puhelimitse 044 491 8112 arkisin klo 14.00–16.00 välisenä aikana.

 

JYPin Puuhanaiset ry. etsii JYPin kotiottelutapahtumiin vapaaehtoisia tekijöitä!

Kaipaatko tekemistä pitkiin talvi-iltoihin? Oletko näppärä kahvinkeittäjä? Tule mukaan iloiseen joukkoomme, sillä tarvitsemme sinua toteuttamaan kanssamme JYPin Liigaotteluiden kioskitoimintaa. Meillä on yhdessä tekemisen meininki!

JYPin kioski- ja ravintolatyöntekijänä palvelet asiakkaita iloisella ilmeellä ja hyvällä asenteella. Tehtäviin kuuluu tuotteiden esille laittoa, myytävien tuotteiden valmistamista, kassatyöskentelyä sekä myyntipisteen siisteydestä huolehtimista. Sinun ei välttämättä tarvitse olla alan ammattilainen, vaikka aiemmasta työkokemuksesta onkin ehdottomasti etua. Anniskelu- ja hygieniapassi katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme vastineeksi vapaaehtoistyöstä:

–      lounaan ravintola Hurrikaanissa henkilökuntahinnalla

–      kioskituotteita henkilökuntahinnalla

–      10 %:n alennuksen JYPin Fanishopin tuotteista

–      Erilaisia tapahtumia ja reissuja

Vapaaehtoisilta edellytetään yli 16 vuoden ikää ja sitoutumista työhön Liigakaudelle 2021–2022.

Jos haluat olla osa meidän mukavaa vapaaehtoisporukkaamme, ota yhteyttä tanja.paananen@jypliiga.fi, puh. 040 7609556.