Adam Brodecki vahvistamaan JYPin hyökkäysosastoa

JYP Jyväskylä Oy ja hyökkääjä Adam Brodecki ovat solmineet 1+1 vuotisen pelaajasopimuksen, joka pitää 26-vuotiaan laitahyökkääjän Jyväskylässä kevääseen 2023 saakka. Liukasliikkeinen ruotsalainen pelasi edellisellä kaudella Malmö Redhawksin riveissä. Oikea käsi alhaalta laukova Brodecki on pelannut Ruotsin pääsarja SHL:ssä kaudesta 2013-2014 lähtien. Viime kauden peliotteita varjosti ylävartalovamma, jonka takia hyökkääjä joutui jättämään kauden kesken. Brodeckilla on kokemusta SHL:stä reilun 300 runkosarjaottelun edestä ja hänen palkintokaapistaan löytyy SHL sarjan mestaruus Växjö Lakersin riveistä kaudelta 2017-2018. Sopimuksen toinen vuosi on seuran optiolla

”Brodecki tuo joukkueeseemme luisteluvoimaa ja kaksinkamppailukykyä, sekä sisäistä kilpailua hyökkäykseen. Brodecki pelaa luotettavaa kiekollista ja kiekotonta peliä ja hän on ollut mukana menestyneissä joukkueissa, joten tiedämme saavamme kovan jääkiekkoammattilaisen joukkueeseemme. Brodeckin edellistä kautta varjosti ikävä ylävartalovamma, mutta hän on aikaisemmilla kausillaan todistanut pystyvänsä myös tuloksentekoon SHL tasolla ja uskommekin saavamme hänestä erittäin monipuolisen ja tehokkaan hyökkääjän joukkueeseemme” kommentoi Brodeckin siirtoa Jyväskylään JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

Ruotsin maajoukkueissa jokaisen ikäluokan kiertänyt Brodecki kantaa hurrikaanipaidassa numeroa 71.

JYP pelaa tänään harjoituskautensa viimeisen ottelunsa, kun joukkue vierailee Vaasassa Sportin vieraana. Hurrikaanipaidat aloittavat liigakautensa perjantaina 10.9. klo.18.30 kun LähiTapiola Areenalle vastaan asettuu Helsingin IFK. Liput ja kausikortit www.lippu.fi