Terveystalo jatkaa JYPin pääyhteistyökumppanina!

Monivuotinen yhteistyö JYPin ja Terveystalon välillä saa jatkoa, sillä Terveystalo vastaa JYPin pelaajien terveydenhoidosta sekä äkillisten tapaturmien hoidosta myös tulevaisuudessa.

Terveystalo jatkaa JYPin pääyhteistyökumppanina aina kauden 2023–2024 loppuun asti vastaten JYPin edustusjoukkueen ja JYPin U20-nuorten terveydenhoidosta sekä äkillisten tapaturmien hoidosta. Lisäksi Terveystalo vastaa JYPin henkilöstön työterveyshuollosta.

–  JYPin ja Terveystalon vuosia jatkunutta toimivaa yhteistyötä oli helppo jatkaa.  Tarjoamamme kaupungin kattavimmat terveyspalvelut ja laajimmat aukiolot mikä mahdollistaa JYPin menestyksen tukemisen myös jatkossa, sanoo aluejohtaja Jani Kykyri Jyväskylän Terveystalosta.

– On hienoa, että saadaan jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä Terveystalon kanssa. Ammattimaisesti ja sujuvasti hoidettu terveyshuolto on erittäin merkittävässä osassa toimintaamme ja siksi on helppo luottaa kumppanina Terveystaloon, kommentoi puolestaan JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Terveystalo Jyväskylä on vuoden jokaisena päivänä avoinna oleva täyden palvelun sairaala keskellä kaupunkia. Terveystalo tarjoaa laajat lääkäri- hammaslääkäri- ja diagnostiikkapalvelut, fysioterapiapalvelut, tapaturmapäivystys- sekä sairaalapalvelut. Lisäksi Terveystalon valtakunnallinen verkosto palvelee pelaajia vieraspelimatkoilla.