JYP ja Hartwall jatkavat yhteistyötään

JYPin ja Hartwallin pitkäaikainen kumppanuus on saanut jatkoa. Osapuolet allekirjoittivat kaksivuotisen jatkosopimuksen.

”Olemme JYPin kanssa kulkeneet pitkän matkan yhdessä: aina vuodesta 1985 lähtien. Matkalle on mahtunut huikeita voitonjuhlia ja tasaisempaa tekemistä, mutta kumppanuus on pysynyt vahvana. Meille Hartwallilla on kunnia-asia olla mukana Suomen huippukiekossa ja on mahtavaa päästä virkistämään jääkiekon ystäviä Jyväskylässä jatkossakin”, iloitsee Hartwallin kenttämyyntijohtaja Tero Merinen.

”Hartwall on ollut JYPin luottokumppani jo pitkään. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin ja siihen oli upeaa saada jatkoa. Hartwall on vahvasti mukana jääkiekossa, niin myös Keski-Suomessa. Yhteistyössä on mukava tehdä ottelutapahtumistamme nautittavia joka suhteessa” toteaa JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela