JYP jatkosopimuksiin nuorten pelaajiensa kanssa – Kemell jatkaa kevääseen 2024 asti

JYP Jyväskylä Oy on solminut neljä jatkosopimusta nuorten lupaustensa kanssa. Todellista läpimurtokauttaan liigassa pelaavan Joakim Kemellin sopimusta jatkettiin kevääseen 2024 asti. Vasta 17-vuotia huippulupaus on tullut syksyn aikana liigaympyröihin ryminällä. Kemell johtaa tällä hetkellä liigan maali- ja pistepörssiä tehoilla 10+5=15. Palokan ulkojäiden kasvatista povataan kärkipään varausta tulevan kesän NHL:n varaustilaisuudessa.

Myös vahvaa alkukautta pelaavan Patrik Siikasen sopimusta jatkettiin Kemellin tavoin kevääseen 2024 saakka. Vahvana voimahyökkääjän tunnettu Siikanen on tällä kaudella alkanut lunastamaan niitä odotuksia, joita häneen asetettiin hänen saapuessaan Jyväskylään keväällä 2019. Espoolaisen kiekkopolun läpikäynyt 21-vuotias Siikanen on alkukauden otteluissaan naputellut 4+3=7 tehopistettä, jolla hän sijoittuu JYPin sisäisessä pistepörssissä sijalle 5.

Keskiviikkona 19-vuotispäiviään viettävien Koskelan veljeksien, Santerin ja Valtterin sopimuksia on jatkettu kevääseen 2025 saakka. Hyökkääjänä pelaava Santeri on viihtynyt alkukauden liigajoukkueen ja JYPin U20 joukkueen matkassa. Luotettavana keskushyökkääjänä tunnettu Santeri on alkukaudella kuulunut myös Suomen U20 maajoukkueen miehistöön. Puolustajan tontilla viihtyvä Valtteri Koskela esiintyi jo edellisellä kaudella liigajoukkueen mukana 33 ottelussa tehoillen 1+7=8 tehopistettä. Valtteri on alkukaudella pelannut JYPin U20 joukkueen ja KeuPan Mestis joukkueessa.

”Nuorten pelaajien kiinnittämiset ovat äärimmäisen tärkeitä palasia tulevien kausien joukkueidemme runkoa rakentaessamme. Kaikki neljä pelaajaa ovat esimerkillisiä nuoria miehiä, joilla on tavoitteet jääkiekon parissa todella korkealla. Kemellin sisääntulo liigaan on ollut todella mykistävää. Kemellin alkukauden otteet ovat olleet osoitus hänen poikkeuksellisista taidoistaan ja potentiaalistaan. Patrik Siikanen on myös pelannut vahvan alkukauden, ja hän on tuonut fyysistä kamppailupeliä ja maalintekovoimaa joukkueeseemme. Siikasesta tiedämme saavamme erittäin laadukkaan voimahyökkääjän seuraaviksi kausiksi hurrikaanipaitaan. Koskelan veljekset ovat iso palanen tulevaisuuden JYPin liigajoukkueen runkoa. Santeri ja Valtteri ovat molemmat äärimmäisen tavoitteellisia urheilijoita ja heidän toimintansa kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella on todella esimerkillistä” kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen sopimusuutisia. 

 

JYP kohtaa huomenna keskiviikkona 20.10. Kouvolan KooKoon Hippoksen LähiTapiola Areenalla klo.18.30. Liput otteluun: www.lippu.fi