JYP kiittää Maria

Mari Minkkisen 13 vuotta kestänyt työura JYPin palveluksessa tulee tänään päätökseen. Pitkä ura on pitänyt sisällään paljon upeita hetkiä, joita Mari on ollut osaltaan luomassa. JYP Jyväskylä Oy kiittää Maria JYPin eteen tekemästään työstä.

  • Marille kuuluu iso kiitos siitä työstä, jota hän on JYPin eteen tehnyt. JYPissä on tapahtunut paljon kehitystä ja menestystä Marin uran aikana. Koko JYP-yhteisö toivottaa Marille kaikkea hyvää tulevaisuuteen, oteaa JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela
  • Olen saanut viettää 13 hienoa ja ikimuistoista vuotta JYPin organisaatiossa.
    Haikein mielin jätän organisaation taakseni perjantaina, kaikkien hyvien muistojen kera.
    On yhdessä tekemisellä saatu paljon aikaan, kannustettu, rakennettu uutta, iloittu ja voitettu. Kiitos kuuluu seuralle ja sen taustahenkilöille, työkavereille, kaikille ottelutapahtumissa työskennelleille, asiakkaille ja toimittajille. Nyt on aika vetää keuhkot täyteen happea ja katsoa avoimin mielin tulevaisuuteen, Mari kertoo tunnoistaan.