JYPIN KOTIOTTELUSSA MAHDOLLISUUS SAADA KORONAROKOTUS

Huomenna 20.10. pelattavan JYP – KooKoo ottelun aikana on mahdollisuus saada rokotus koronaa vastaan.

Jyväskylän kaupunki järjestää yhteistyössä JYPin kanssa pop-up rokotuspisteen LähiTapiola Areenan A-käytävällä koko ottelutapahtuman ajan.

  • Hienoa, että jälleen päästään seuraamaan liigakiekkoa paikan päällä. Nyt on erinomainen tilaisuus huolehtia rokotuksesta JYPin kotipelin yhteydessä. Samalla huolehtia itsestä ja kanssaihmisistä. Rokotuksen ottaminen on paras keino ehkäistä koronan leviämistä. Toteaa Jyväskylän kaupungin tartuntataudeista vastaava lääkäri Ilkka Käsmä.

 

  • JYP tarjoaa mielellään kannattajilleen mahdollisuuden ottaa rokotus ottelutapahtuman yhteydessä. Yhteistyö Jyväskylän kaupungin kanssa on hieno tapa kantaa yhteistä vastuuta taudin taltuttamiseksi. JYP kannustaa katsojia huolehtimaan omasta rokotuksesta. Jatkaa JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela