Juha Juujärvi vahvistamaan valmennusta – Stråka palaa lainasopimuksella JYPin riveihin

Juha Juujärvi vahvistamaan valmennusta – Stråka palaa lainasopimuksella JYPin riveihin

JYP vahvistaa valmennustaan apuvalmentaja Juha Juujärvellä. Oulusta lähtöisin oleva Juujärvi on tehnyt pitkän päivätyön jääkiekon parissa. 46-vuotiaalta Juujärveltä löytyy lähes kahden vuosikymmenen verran päävalmentajakokemusta U20 SM- ja Mestis tasoilta, ja hän on toiminut myös aiemmin apuvalmentajana Ilveksen liigajoukkueessa. Juujärvi on viimeksi nähty penkin takana kaudella 2019–2020, kun hän toimi Tapparan U20 joukkueen päävalmentajana. Juujärven sopimus kattaa kauden loppuun asti. Juujärvelle valmennustiimissä tekee tilaa Jukka Varmanen, joka siirtyy seuran sisällä muihin valmennustehtäviin.

”Juujärven loppukauden kiinnityksellä saamme kokeneen ammattivalmentajan vahvistamaan valmennustiimiämme. Juujärvellä on näkemystä nykyaikaisen pelin vaatimuksista yksilö- ja joukkuetasolla, sekä vahvaa taktista osaamista pelin kaikilta osa-alueilta” urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi Juujärven sopimusuutista.

JYPissä liigauransa aloittanut Anton Stråka siirtyy lainasopimuksella hurrikaanipaitaan Imatran Ketterästä. 23-vuotiaan hyökkääjän lainasopimus päättyy 9. tammikuuta. 191 senttinen ja vasen käsi alhaalta laukova Stråka siirtyi JYPin pelaajapolulle jo 14-vuotiaana kaudella 2012–2013 ja pelasi ensimmäiset liigaottelunsa JYPin paidassa 2017–2018 kaudella. Stråka ehti pelata JYPin paidassa 81 ottelussa kolmen kauden aikana. Tällä kaudella raamikas hyökkääjä on tehnyt Ketterässä 17 ottelussa 13 tehopistettä ja samalla napsinut aloitusvoittoja lähes 64 % voittoprosentilla.

”Anton tuo meille leveyttä alakenttien hyökkäysosastolle, ja samalla valmistaudumme paikkaamaan mahdollisten U20 MM-kisoihin lähtijöiden ruutuja. Anton on tuttu pelaaja meille ja hänestä saamme joukkueeseemme alivoimaosaamista, sekä tunnollista ja luotettavaa joukkuepelaamista. Olemme aktiivisesti etsineet vahvistuksia joukkueeseemme viimeisten viikkojen aikana. Markkinatilanne on hankala, mutta uskomme pääsevämme tiedottamaan uudesta vahvistuksesta lähipäivien aikana” Viitanen kommentoi Stråkan lainasopimusta.

JYP pelaa tällä viikolla kaksi kotiottelua. Keskiviikkona 24.11. vieraaksi saapuu Jukurit ja perjantaina 26.11. vastaan asettuu Rauman Lukko.
Otteluihin saatavilla istumalippupaketti: kaksi ottelua yhteishintaan 40 euroa -> www.lippu.fi