Konstantin Shostak JYPin maalinsuulle

Konstantin Shostak JYPin maalinsuulle loppukauden sopimuksella 

JYP ja maalivahti Konstantin Shostak ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. Shostak saapuu vahvistamaan hurrikaanipaitoja KHL-joukkue HK Severstal Tšerepovetsista. 21-vuotias ja 180 senttinen Shostak on pelannut tällä kaudella Severstalin riveissä 13 ottelussa vakuuttavalla 92,3 % torjuntaprosentilla. Shostak edusti myös viime keväänä synnyinmaansa Valko-Venäjän maajoukkuetta miesten MM-kisoissa.

”Shostakin hankinnalla halusimme vahvistaa maalivahtiosastoamme loppukauden osalta. Shostakin urakehitys on ollut viime kausina nousujohteista, ja hän on tällä kaudella pystynyt osoittamaan olevansa voittava maalivahti kivikovassa KHL sarjassa. Shostakin pelinlukutaito ja sijoittuminen ovat erinomaisella tasolla ja hänen peliotteensa on todella aktiivinen. Shostakista tiedämme saavamme laadukkaan ammattimaalivahdin joukkueeseemme. Pyrimme edelleen seuraamaan aktiivisesti pelaajamarkkinoita ja olemme valmiita reagoimaan tarvittaessa” JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi Shostakin sopimusuutista.

JYP pelaa seuraavan kotiottelunsa lauantaina 4.12. kun kotijoukkueen vastustajaksi saapuu Vaasan Sport. Liput otteluun www.lippu.fi


Konstantin Shostak
Kuva: Jiri Halttunen