Rasmus Heljanko lainasopimuksella JYPin riveihin

Rasmus Heljanko lainasopimuksella JYPin riveihin – Siikanen loukkaantuneiden listalle

JYP on lainannut hyökkääjä Rasmus Heljangon Helsingin IFK:lta. Oikea käsi alhaalla pelaavan 21-vuotiaan laitahyökkääjän lainasopimus päättyy tammikuun 9. päivä. Nopealiikkeinen Heljanko pelasi kaudella 2020-2021 HIFK:n paidassa 21 ottelua 3+3 tehoilla. Heljanko pelaa hurrikaanipaidassa numerolla 61.

Vahvasti alkukauden otteluissa pelannut laitahyökkääjä Patrik Siikanen on siirtynyt joukkueen loukkaantuneiden listalle ja on arviolta poissa tositoimista 2–4 viikkoa JYP – Ässät ottelussa saadun ylävartalovamman takia.

”Rasmus Heljanko tuo joukkueeseemme luisteluvoimaa, sekä luotettavaa kiekollista ja kiekotonta viisikkopelaamista. Heljangon vuokraamisella varaudumme myös ennakkoon U20 MM-kisoihin mahdollisesti matkaavien pelaajiemme poissaoloihin. Siikasen loukkaantuminen on ikävä takaisku pelaajalle ja myös joukkueellemme. Olemme aktivoituneet pelaajamarkkinoilla jo ennen Siiikasen loukkaantumista ja pyrimme vahvistamaan joukkuettamme meidän projektiimme sopivilla pelaajilla” JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi uutisia.

JYPin seuraava kotiottelu pelataan torstaina 18.11. klo.18.30, kun kotijoukkueen vastustajaksi saapuu Oulun Kärpät. Liput otteluun ja www.lippu.fi