Andrew O´Brienin sopimus purettu yhteisymmärryksessä

JYP Jyväskylä Oy ja puolustaja Andrew O´Brien ovat purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Isokokoinen O´Brien ihastutti alkukauden kestäneellä visiitillään jyväskyläläistä jääkiekkoyleisöä kovalla taklauspelillään, jollaista on harvoin liigatasolla nähty. O´Brien ehti edustaa hurrikaanipaitoja 28 ottelussa.

”O´Brienin sopimuksen purku tapahtui hyvässä yhteisymmärryksessä osapuolten välisten keskustelujen perusteella. Meillä oli seurana O´Brienin suhteen todella kovat odotukset hyvin sujuneen harjoitus- ja alkukauden jälkeen. Tämä ratkaisu oli pitkähkön harkinnan tulos ja uskoisin tämän olevan oikea ratkaisu kummallekin osapuolelle tässä tilanteessa, jossa O´Brien on ajautunut ulos pelaavasta kokoonpanostamme. Kiitämme O´Brienia panoksestaan JYPille ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä tuleviin koitoksiin” kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen uutista.

Kuva: Jiri Halttunen