J-P Hytönen päättää uransa yhden päivän sopimuksella JYPiin – liput 7.1.2022 peliin myynnissä

J-P Hytönen päättää uransa JYPin paidassa yhden päivän sopimuksella

JYP-legenda ja seurahistorian eniten liigaotteluita (809) pelannut Juha-Pekka Hytönen päättää pelaajauransa tekemällä yhden päivän sopimuksen kasvattiseuransa kanssa. Kyseinen päivä on 7.1.2022 ja silloin LähiTapiola Areenalla pelataan ottelu JYP-Kärpät.

J-P:n viimeinen JYP-kausi (19-20) keskeytyi koronan takia, eikä pitkäaikainen kapteeni saanut JYP-uralleen ansaitsemaansa lopetusta.

 

J-P kommentoi sopimusta seuraavasti: ”JYP kyseli jo kesällä haluaisinko pelata syksyllä yhden ottelun JYPin paidassa, mutta omat ajatukset ja tulevaisuuden suunnitelmat eivät olleet valmiita siinä vaiheessa.

Olen pitänyt kunnostani huolta syksyn ajan ja nyt nostetaan kierroksia sillä ajatuksella, että saan lopettaa urani siellä missä se alkoikin. Hienoa, että vastassa on juuri Kärpät, joka oli vastapuolella kevään 2009 finaaleissa, mistä alkoi seuran kymmenen vuoden menestysputki.

Toivottavasti kroppa ja mieli ovat tammikuun alussa siinä kunnossa, että pääsen pelaamaan ainakin muutaman vaihdon.”

 

JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela on innoissaan idean toteutumisesta: ”Tätä on suunniteltu jo kesästä lähtien yhdessä urheilutoimen sekä valmennuksen kanssa ja on upeaa, että tapahtuma saadaan järjestettyä.

J-P on ollut JYPin 2000-luvun kasvot ja tämä on suuri hetki niin seuralle, J-P:lle kuin J-P:n lähipiirillekin. Hienoa, että myös kannattajat pääsevät juhlistamaan sankariaan hänen ansaitsemallaan tavalla.”

 

Juha-Pekka Hytösen yhden päivän sopimukseen sisältyvä JYP-Kärpät pelataan LähiTapiola Areenalla perjantaina 7.1.2022 klo 18.30 ja asiakastilaisuudet sekä irtoliput ovat myynnissä välittömästi: Lippu.fi

Katso julkaisuvideo: https://youtu.be/g_342UcZ1xE