JYP-Pelicans 28.12. on historian toinen Liikuntapääkaupunki Jyväskylä -ottelu. Ilmaiseksi peliin!

Ottelu järjestetään erikoisjärjestelyin, lue lisää.

JYP järjestää Liikuntapääkaupunki Jyväskylä -ottelun tiistaina 28.12.2021, jolloin LähiTapiola Areenalla vastaan asettuu Lahden Pelicans. Ottelutapahtumasta tekee merkityksellisen se, että alla olevat JYPin yhteistyökumppanit mahdollistavat kaikille maksuttoman pääsyn Liiga-otteluun. Tavoitteena on mahdollistaa peliin pääsy sellaisillekin perheille, joille peleihin pääsy on normaalisti haastavaa.

Peli on kaikille ilmainen, mutta jokainen tarvitsee ottelulipun. Ottelulippuja jaetaan kohdennetusti yhteistyössä mm. Jyväskylän kaupungin ja Muuramen kunnan kanssa.  Lisäksi yhteistyökumppanit jakavat lippuja omissa verkostoissaan.

Lippuja voi hakea myös JYPin toimistolta (Puistokatu 21) ma 27.12. klo 10-16 sekä ti 28.12. klo 9-14. Jaossa 200 lippua per päivä. Lippuja saa myös LähiTapiola Areenan A1 sisäänkäynnin lippuluukulta ennen peliä. Kausikortit toimivat normaalisti.

Ottelutapahtuma järjestetään turvallisesti. Edellytämme koronapassia kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä!

Edellisen kerran Liikuntapääkaupunki Jyväskylä ottelu järjestettiin helmikuussa 2020. Tapahtuma oli todella suosittu, ja tänäkin vuonna tavoitteenamme on saada halli täyteen katsojia.

JYP kiittää alla olevia yhteistyökumppaneita tapahtuman mahdollistamisesta. Olette mukana merkittävässä yhteiskuntavastuullisessa teossa.