Kotiottelut pelataan ilman yleisöä 20.1. asti

Valtioneuvosto on hyväksynyt tiistaina 28.12.2021 tartuntatautilain 58 i §:ssä tarkoitetun asetuksen koronapassin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti myös Keski-Suomessa. Asetus astuu voimaan torstaina 30.12.2021 klo 00:00.

Tämä tarkoittaa osaltamme sitä, että joudumme pelaamaan seuraavat 3 kotiottelua ilman yleisöä, koska rajoitteita ei voi kiertää koronapassilla. Viimeisimmän tiedon mukaan rajoitukset ovat voimassa 20.1.2022 asti. Seuraava kotiottelu yleisön kanssa on JYP-Tappara 21.1, jonka liput voit ostaa täältä.

Mikäli olet ostanut kertalipun JYP-Kärpät 7.1., JYP-HIFK 12.1. tai JYP-HPK 19.1. -otteluihin, voit hakea lippurahojen palautusta osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/

Mikäli peruuntuneita tai ilman yleisöä pelattavia otteluita on kauden aikana 1-3, ei hyvityksiä kausikorteista tehdä. Mikäli rajoitukset kestävät pidempään, tiedotamme jatkotoimista.