Näkövammaiskiekon tapahtumapäivä lapsille – mukana JYP liigajoukkueen pelaajia

Aisti Sport järjestää JYPin kanssa luistelun ja näkövammaiskiekon kokeilupäivän lapsille. Tapahtuma järjestetään LähiTapiola Areenalla sunnuntaina 30.1.2022 klo 11.15–14.30.

 

Kokoontuminen klo 11.15 pääovien edessä, josta siirrytään pukuhuoneisiin. Jäävuoro on klo 12.00–13.15. Jäällä on mukana ohjaamassa ja kannustamassa Aisti Sportin ohjaajia sekä JYPin Liigajoukkueen pelaajia. Luistelun jälkeen siirrytään jäähallin päädyssä sijaitsevaan ravintola Hurrikaaniin, jossa luvassa on välipalaa sekä yllätyksiä myös kotiin vietäväksi ja lyhyt yhteinen päätöstilaisuus.

 

Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Mukaan tarvitaan luistimet ja kypärä. Jos sinulta löytyy suojavarusteita pehmentämään mahdollista kaatumista, voit ottaa ne mukaan ja pukea päällesi. Ne eivät kuitenkaan ole pakollisia. Sopivat ulkovaatteet on hyvä olla mukana, sillä vaikka jäähallissa on lämpimämpi kuin ulkona, saattaa jäällä ollessa tulla yllättävän viileä.

 

Ilmoittautumiset sähköpostilla nvkiekkosuomi@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 469 1600. Ilmoittauduthan viimeistään 23.1.2022, jotta osaamme varautua sopivalla määrällä välipalaa. Tapahtumaa tukevat Sokeain lasten tuki ry sekä Maansiirto Harry Mäkelä Oy.

 

Huikea päivä edessä!