VIELÄ MUUTAMA JÄLJELLÄ: J-P Hytösen pelipaita omalla tervehdystekstillä – tilaa 22.12. loppuun mennessä

JYP-legenda ja seurahistorian eniten liigaotteluita (809) pelannut Juha-Pekka Hytönen päättää pelaajauransa tekemällä yhden päivän sopimuksen kasvattiseuransa kanssa. Kyseinen päivä on 7.1.2022 ja silloin LähiTapiola Areenalla pelataan ottelu JYP-Kärpät.

Voit nyt tilata Hytösen pelipaidan omalla tervehdystekstillä ja nimikirjoituksella varustettuna. JYPin joukkue pukee paidat päälle 7.1. ottelun lämmittelyn ajaksi. J-P Hytösen nimikirjoituksen lisäksi paidan sisäpuolelle saat sen pelaajan nimikirjoituksen, kenellä paita on lämmittelyssä. Tervehdysteksti tulee selkäpuolelle, numeron alapuolelle. Paidat tulevat noudettavaksi ja maksettavaksi JYP Fanshopiin ottelun aikana.

Nyt kannattaa olla nopea, sillä paitoja on myynnissä enää muutama kappale!

Tilausohje

Varaa paita lähettämällä oma nimesi, sekä vapaavalintainen tervehdysteksti (max. 50 merkkiä) markkinointipäälliköllemme, Severi Alloselle sähköpostitse severi.allonen@jypliiga.fi Mikäli et pääse otteluun paikan päälle, ilmoitathan siitä jo tilausvaiheessa.

Tilaukset tiistain 22.12. loppuun mennessä, tai niin kauan kuin paitoja riittää!

Hinta. 199 € (sis. alv)

Varaa liput otteluun

Osta liput 7.1. kotiotteluun ja tule paikan päälle kannustamaan JYP voittoon tässä legendaarisessa, Hytösen 810. ottelussa.