Juha-Pekka Hytösen juhlaottelu siirtyy

JYP-legenda, Juha-Pekka Hytösen oli tarkoitus päättää pelaajauransa 7.1. ottelussa Kärppiä vastaan yhden ottelun sopimuksella. Vallitsevien rajoitusten vuoksi emme voi ottaa kyseiseen otteluun yleisöä. Tämän vuoksi olemme päättäneet siirtää juhlaottelun myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

J-P on ollut JYPin 2000-luvun kasvot ja haluamme, että jyväskyläläinen kiekkokansa pääsee paikan päälle juhlistamaan sankariaan hänen ansaitsemalla tavalla.

Tiedotamme kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa välittömästi, kun juhlaottelun päivämäärä on selvillä.

Mikäli olet ostanut lippu.fi kautta kertalipun 7.1. otteluun, emme valitettavasti pysty vaihtamaan lippua tuleviin otteluihin. Voit pyytää lippurahojen palautusta osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/

Liput J-P:n tulevaan juhlaotteluun tulee myyntiin myöhemmin.