JYPin ja Loimuan kuukauden juniori on Joonas Järvi

Kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja tarjoava Loimua Oy palkitsee tällä kaudella kuukausittain JYPin ja Loimuan kuukauden juniorin.

Joulukuun kuukauden junioriksi on valittu JYP U12 joukkueen Joonas Järvi.

 

Valinnan perustelut olivat seuraavat: ”Joonas on ahkera ja tunnollinen pelaaja, joka antaa itsestään aina kaikkensa ja siksi kehittyy sekä itse että auttaa myös muita kehittymään. Joonaksesta tietää aina, että kentälle saa kovaa luistelevan ja taistelevan pelaajan joka muistaa myös nauttia pelaamisesta.”

 

Vallitsevan tilanteen johdosta emme valitettavasti voineet järjestää palkitsemistilaisuutta ottelussamme. Joonas saa omalla nimellä ja numerolla varustetun pelipaidan ja VIP-illan JYPin kotiottelussa myöhempänä ajankohtana.