Antti Kalapudas Kärppien riveihin – loppukauden sopimus purettu

JYP Jyväskylä Oy ja hyökkääjä Antti Kalapudas ovat purkaneet pelikauden 2021–2022 pelaajasopimuksensa loppukauden osalta. 25-vuotias keskushyökkääjä suuntaa Oulun Kärppien joukkueeseen.  Hyökkääjä ehti pelata JYPin hurrikaanipaidassa kolmen kauden aikana yhteensä 116 ottelussa tehden 56 tehopistettä.

Kalaputaan sopimuspurku ja siirto Kärppiin on JYPin puolelta taloudellinen ratkaisu. Koronasta johtuvat negatiiviset taloudelliset vaikutukset yhdistettynä liigajoukkueen ennakoitua heikompaan urheilulliseen menestykseen vauhdittivat Kalaputaan sopimuksen purkua. Sopimuspurun ja siirron tuoman taloudellisen hyödyn avulla pystymme pienentämään tämän kauden kulurakennettamme ja pystymme sitä kautta rakentamaan tulevan kauden liigajoukkuettamme taloudellisesti vakaammalta pohjalta kohti parempaa urheilullista menestystä” kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen uutista.

JYP toivottaa Kalaputaalle onnea ja menestystä jatkoon.