JYPin liigajoukkueessa useita sairaustapauksia – pelaajia mukaan KeuPa HT:sta ja JYP U20 joukkueesta

JYPin liigajoukkueessa on todettu sekä koronavirustartuntoja, että kausiflunssaa. Tämän vuoksi useita pelaajita on asetettu karanteeniin. Koko joukkue ei kuitenkaan ole karanteenissa, vaan viikon ottelut on tarkoitus pelata otteluohjelman mukaisesti.

Liigajoukkuetta tulee vahvistamaan KeuPa HT:sta Juho Koivusaari (hyökkääjä), Justus Mikkonen (hyökkääjä) sekä Tommi Niskanen (hyökkääjä). Lisäksi JYP U20 joukkueesta liigajoukkueeseen nousee Onni Boman (hyökkääjä) sekä Atte Tiitinen (hyökkääjä).

Sairaana olevia pelaajia tarkkaillaan päivittäin ja he palaavat joukkueen vahvuuteen, kun heidät on todettu pelikuntoisiksi yhdessä joukkueen lääkärin kanssa.

JYP-Tappara tänään 7.2. klo 17.00

Keski-Suomen Aluehallintoviraston 3.2. julkaiseman päätöksen mukaan Keski-Suomessa voidaan 5.2. alkaen järjestää yleisötilaisuuksia 75% kapasiteetilla. Näin ollen lipunmyynti tuleviin kotipeleihin on nyt avattu.

JYP kohtaa tänään Tapparan LähiTapiola Areenalla klo 17:00. Osta liput.