Osallistu J-P Hytösen jäähyväisotteluun lähettämällä videotervehdyksesi

Juha-Pekka Hytönen pelaa viimeisen ottelunsa JYPin paidassa LähiTapiola Areenalla 25.2., kun vastaan asettuu Porin Ässät. Varaa paikkasi, ja tule paikan päälle hyvästelemään JYP-legenda. VIP-tilat sekä irtoliput ovat myynnissä välittömästi!

Osallistu ottelutapahtumaan – lähetä oma videotervehdys

Nyt sinulla on mahdollisuus kiittää J-P:tä ikimuistoisista hetkistä JYPissä lähettämällä oma videotervehdyksesi. Näytämme värikkäimmät videotervehdykset mediakuutiolla ottelun aikana. Lisäksi nostamme osan tervehdyksistä JYPin sosiaalisen median kanavissa pelipäivän aikana. Mikäli et halua, että tervehdyksesi näytetään JYPin sosiaalisen median kanavissa, ilmoita siitä samalla kun lähetät videon. Videon kesto max. 10 sekuntia. Parhaimman laadun takaamiseksi, suosittelemme, että kuvaat videon vaakatasossa puhelimen ykköskameralla eli ns. takakameralla. Valitse myös rauhallinen paikka ilman taustamelua, jotta tervehdyksesi kuuluu mahdollisimman hyvin.

Lähetä videotervehdyksesi perjantaihin 18.2. mennessä WhatsAppilla numeroon +358 44 406 5315!

Arvomme kaikkien videon lähettäneiden kesken yhden Juha-Pekka Hytösen lämmittelypaidan nimmarilla varustettuna. JYPin koko joukkue pukee Hytösen pelipaidat lämmittelyn ajaksi ylleen. Saat paitaan myös sen pelaajan nimikirjoituksen, kenellä se on lämmitelyssä päällä.