JYP ja Suomen Punainen Risti järjestävät lipaskeräyksen 8.3. ottelussa Ukrainalaisten auttamiseksi

Urheilu on tapa heittää arjen huolet hetkeksi syrjään ja nauttia yhteisöllisyydestä. Ukrainassa on kuitenkin miljoonia ihmisiä, joille tämä ei ole juuri nyt mahdollista. JYP tuomitsee Venäjän hallinnon hyökkäyksen itsenäiseen Ukrainaan ja olemme syvästi huolestuneita käsillä olevasta humanitaarisesta kriisistä.

Hätä Ukrainassa on suuri, ja kaikki apu on nyt tarpeen. JYP haluaa ilmaista tukensa Ukrainalaisille ja järjestää lipaskeräyksen tiistain 8.3. JYP-KalPa ottelussa. Lahjoituksia kerätään A1 ja B1 sisäänkäyntien läheisyydessä heti ovien avattua ensimmäisen erätauon loppuun saakka.

Kerätyt varat menevät Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon Ukrainan siviilien ja pakolaisten hyväksi. Voit lahjoittaa myös verkossa Punaisen Ristin sivuilla.

JYP-perheeseen kuuluu myös Venäjän kansalaisia. Haluamme muistuttaa, että sota ei ole heidän syytään emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää yksilöitä kohtaan.