Näkövammaiskiekon tapahtumapäivä lapsille 7.5. – mukana JYP liigajoukkueen pelaajia

Aisti Sport ja JYP Jyväskylä järjestävät näkövammaiskiekon tapahtumapäivän lauantaina 7.5.2022 klo 11-14 Go On Areenalla (Killerin jäähalli) kaukalossa 1 osoitteessa Sykeraitti 7, 40630 Jyväskylä. Jäähalli on osa Buugi Liikunta- ja hyvinvointikeskusta. Tapahtuma siirrettiin alkuperäisestä ajankohdastaan tammikuulta, ja uudistuu nyt samassa: Tapahtumassa pelataan näkövammaiskiekon näytösottelu.

Ilmainen lasten luistelutapahtuma

Tapahtumapäivä alkaa yhteistyössä Sokeain lasten tukisäätiön kanssa toteutettavalla näkövammaisten lasten luistelutapahtumalla. Tapahtuman tarkoitus on tarjota mahdollisuus luisteluun ja näkövammaiskiekon kokeiluun. Aisti Sportin ohjaajien lisäksi jäällä on mukana JYPin Liigajoukkueen pelaajia. Tapahtumaan ilmoittaudutaan viimeistään 1.5.2022.

Kokoontuminen jäähallin ovella klo 10.50, josta siirrytään aloitustilaisuuteen. Aloitustilaisuudessa jaetaan osallistujille myös yllätykset kotiinviemisiksi. Aloitustilaisuuden jälkeen siirrytään pukuhuoneiden kautta jäälle tunniksi klo 12-13.

Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Mukaan tarvitaan luistimet ja kypärä. Jos sinulta löytyy suojavarusteita pehmentämään mahdollista kaatumista, voit ottaa ne mukaan ja pukea päällesi. Ne eivät kuitenkaan ole pakollisia. Sopivat ulkovaatteet on hyvä olla mukana, sillä jäällä ollessa saattaa tulla yllättävän viileä.

Ilmoittautumiset viimeistään 1.5.

sähköpostilla nvkiekkosuomi@gmail.com tai

puhelimitse Antti Latikalle numeroon 050 469 1600.

Näkövammaiskiekon näytösottelu

Tapahtumapäivä päättyy näkövammaiskiekon näytösotteluun, jossa pelaavat Aisti Sportin ja yhteistyöverkoston pelaajat vahvistettuna JYPin liigapelaajilla. Ottelu pelataan lasten luistelutapahtuman perään klo 13-14. Otteluun on vapaa pääsy alueellisten rajoitusten niin salliessa.