Niko Parkkisen pelaajaoikeudet vuokrattu loppukaudeksi Ilvekselle

JYP on vuokrannut sopimusmaalivahtinsa Niko Parkkisen pelaajaoikeudet loppukaudeksi Tampereen Ilvekselle. Parkkinen on tällä kaudella pelannut JYP-paidassa 3 ottelua ja valtaosa kaudesta 22-vuotiaalla maalivahdilla on mennyt KeuPan riveissä, jossa Parkkinen on esiintynyt 15 ottelussa. Parkkinen jatkaa siirtosääntöjen puitteissa pelaamistaan Keuruulla. Parkkisen ja JYPin välinen pelaajasopimus on voimassa kevääseen 2023 saakka.

”Parkkisen pelaajaoikeuksien vuokraaminen Tampereen Ilvekselle oli kaikkien osapuolten kannalta järkevä päätös. Parkkinen saa kevätkauden aikana oman kehittymisensä kannalta tärkeitä peliminuutteja KeuPan riveissä ja Ilves voi hänet tarvittaessa nostaa siirtosääntöjen mukaisesti liigajoukkueensa kokoonpanoon, jos heille tulee maalivahtiosastollensa esimerkiksi loukkaantumisia”  kommentoi uutista JYPin urheilutoimenjohtaja, Mikko Viitanen.