Vaihda kierrätysmetallit rahaksi Fincumetilla – 100:lle ensimmäiselle istumapaikkalippu

Fincumet on avannut uuden toimipisteen Jyväskylään Mustankorkean alueelle. Tämän kunniaksi Fincumet haluaa tarjota 100:lle ensimmäiselle asiakkaalleen istumapaikkalipun lauantain 12.3. JYP-Ilves tai 15.3. JYP-HIFK otteluun. Tarjous on voimassa maanantaihin 14.3. klo 16:30 asti.

Käy myymässä kierrätysmetallit Fincumetille, niin saat rahan lisäksi istumapaikkalipun valitsemaasi peliin. Lisäksi Fincumet arpoo kaikkien kampanjaan osallistuvien kesken Santeri Koskelan aidon pelipaidan nimmarilla. Toimipisteet sijaitsevat Mustankorkean jätekeskuksen alueella (yrityksille) sekä Hakkutiellä Seppälänkankaalla (yksityishenkilöille ja yrityksille).

Fincumet maksaa kierrätysmetallista laadun ja määrän mukaan. Lue lisää Fincumetin sivuilta.