JYP hakee lisäkäsiä mediatiimiin sekä kioskitoimintaan

Sinustako JYPin mediatiimin jäsen?

Onko sinulla intohimoa viestintään ja sosiaaliseen mediaan sekä palavaa halua päästä näyttämään osaamistasi käytännössä? Etsimme nyt kannattajistamme lisäkäsiä JYPin sosiaalisen median sisällöntuotantoon.

Haemme sinua, jos osaat ottaa kuvia, videoita ja/tai tuottaa tekstiä. Osaamisesi voi olla karttunut niin harrastuneisuuden, koulutuksen kuin työkokemuksenkin kautta. Tärkein ominaisuus on, että olet hyvä tyyppi sekä vahva JYP-kannattaja, eikä sosiaalisen median algoritmit ole sinulle aivan vieraita käsitteitä.

Sisällöntuotanto voi sisältää erilaisia tehtäviä JYPin sosiaalisen median kanaviin liittyen (Instagram, Facebook, Twitter ja/tai Youtube). Lopulliset tehtävät määräytyvät oman osaamisesi mukaan. Mikäli olet kiinnostunut sisällöntuottamisesta Tiktokiin, mainitsethan siitä yhteydenotossasi.

JYP tarjoaa elämyksellisen ympäristön, jossa olet mukana tapahtumajärjestäjien ytimessä. JYP on Keski-Suomen suurin viikoittainen tapahtumajärjestäjä, joten tehtävä tarjoaa myös loistavan näyteikkunan tulevaisuutta ajatellen.

Tehtävät ovat hyvin joustavia ja ne soveltuvat mainiosti esimerkiksi opiskelijalle tai muun työn ohelle. Voit tehdä tehtäviä pääosin omalla aikataulullasi. Työ on kausiluontoista ja osa-aikaista. Työstä maksetaan korvaus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse severi.allonen@jypliiga.fi. Mikäli olet itse aktiivinen missä tahansa sosiaalisen median kanavissa, voit liittää tilisi yhteydenottoon. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä myös puhelimitse p. 040 091 6355.

Haemme kioskityöntekijöitä Jypin kotipeleihin

Kaipaatko tekemistä pitkiin talvi-iltoihin? Oletko näppärä kahvinkeittäjä? Tule mukaan iloiseen joukkoomme, sillä tarvitsemme sinua toteuttamaan kanssamme JYPin Liigaotteluiden kioskitoimintaa. Meillä on yhdessä tekemisen meininki!

JYPin kioski- ja ravintolatyöntekijänä palvelet asiakkaita iloisella ilmeellä ja hyvällä asenteella. Tehtäviin kuuluu tuotteiden esille laittoa, myytävien tuotteiden valmistamista, kassatyöskentelyä sekä myyntipisteen siisteydestä huolehtimista. Sinun ei välttämättä tarvitse olla alan ammattilainen, vaikka aiemmasta työkokemuksesta onkin ehdottomasti etua. Anniskelu- ja hygieniapassi katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme vastineeksi vapaaehtoistyöstä:

  • Lounaan ravintola Hurrikaanissa henkilökuntahinnalla
  • Kioskituotteita henkilökuntahinnalla
  • 10 %:n alennuksen JYPin Fanishopin tuotteista
  • Erilaisia tapahtumia ja reissuja

Vapaaehtoisilta edellytetään yli 16 vuoden ikää ja sitoutumista työhön Liigakaudelle 2022–2023.

Jos haluat olla osa meidän mukavaa vapaaehtoisporukkaamme, ota yhteyttä tanja.paananen@jypliiga.fi, puh. 040 7609556.