Ravintolapäälliköksi Ravintola Hurrikaaniin – hae 29.5. mennessä

JYP Jyväskylä Oy, Ravintolapäällikkö

Kun urheilu ei ole vain viihdettä, vaan elämäntapa. Tämä tarjous on mahdollisuus sinulle, jolla bisnes on verissä ja JYP sydämessä. Tarjolla on ainutlaatuinen näköalapaikka, jossa pääset yhdistämään intohimon ravintola-alaan. Oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan; haaste luoda asiakkaille ei pelkästään kokemuksia, vaan elämyksiä. JYP kutsuu, vastaatko sinä?

JYPin ravintolapäällikkönä vastaat areenan ravintolan ja vip-tilojen liiketoiminnan pyörittämisestä. Ketjuusi kuuluu niin Hurrikaaniravintolan kuin vip-tilojen ja aitioidenkin johtaminen. Olet luonteeltasi innovatiivinen kehittäjä, jolla pysyy paineesta huolimatta kiekko lavassa tilanteessa kuin tilanteessa. Toimit tiimisi kapteenina ja ohjaat heitä kokemuksen tuoman varmuuden avulla työympäristössä, jossa urheilunhuuma on läsnä kaikessa tekemisessä. Myyt ja markkinoit areenan toimintaa raikkaalla ja ammattimaisella otteella. Asiakkaat ovat kuin osa joukkuettasi, jota varten haluat onnistua tiukassakin tilanteessa.

Haku on nyt käynnissä ja kauden aloituksesi on elokuussa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sinun tulee jättää CV:n lisäksi palkkatoive, joten ota tilanne haltuun ja suuntaa hakemusta kohti. Näissä piireissä menestyt vain menemällä täysillä päätyyn.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 29.5.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

https://tyopaikat.eezy.fi/fi/tyopaikat/295069905

JYP Jyväskylä Oy:n kumppanina Eezy Henkilöstöpalvelut hoitaa rekrytointiprosessin kokonaisuudessaan ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa:

Mirka Raulo, asiakkuuspäällikkö

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

0505056976, mirka.raulo@eezy.fi

JYP Jyväskylä Oy:n organisaation puolesta lisätietoja antaa:

Risto Korpela, toimitusjohtaja

JYP Jyväskylä Oy

0407593770, risto.korpela@jypliiga.fi