Jan Scotkan sopimus purettu kaudelta 2022–2023

JYP Jyväskylä Oy ja puolustaja Jan Scotka ovat purkaneet pelaajasopimuksensa tulevalta pelikaudelta 2022–2023. Scotka ehti pelata kaudella 2021-2022 hurrikaanipaidassa 51 ottelua 1+7 tehopistein. Scotka edusti Tshekkiä myös kevään MM-kisoissa.

Viime kaudella kapteenina toiminut Jan Scotka haluaa kiittää kannattajia ja joukkuetovereita:
”Last season was really good experience for me. I would like to say thank you to all great fans in Jyväskylä. And of course I want to thank my teammates and everyone in organisation. I wish all the best for JYP!”

JYPin ja Scotkan keväällä 2021 solmittu kaksivuotinen sopimus sisälsi ulkomaanoption sopimuksen toiselle kaudelle.

”Scotkan siirtyminen ulkomaille alkoi realisoitumaan MM-kisojen aikana. Olemme osanneet ennakoida tapahtuvaa jo pidemmän aikaa ja pyrimme vahvistamaan puolustustamme kesän aikana. Scotkan ulkomaanoption käyttämisen myötä seura saa myös taloudellista korvausta. Toivotamme Scotkalle menestystä ja onnea jatkoon” kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.