JYP ja Valtra jatkavat yhteistyötään

JYP ja pitkäaikaisin pääyhteistyökumppani Valtra ovat sopineet yhteistyön jatkamisesta. Vuonna 2004 alkanut yhteistyö saavuttaa tänä vuonna täysi-ikäisyyden rajan, ja on yksi tunnetuimmista jääkiekkoseuran ja yrityksen yhteistyökumppanuuksista.


JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela ja Valtran toimitusjohtaja Jari Rautjärvi

– Termi “traktorijääkiekko” ei välttämättä niinkään tarkoita mitään tiettyä pelitapaa. En löydä kovinkaan montaa seuraa Liiga-tasolta, joissa seuran ja yrityksen brändi yhdistyisi samalla tavalla ja side olisi yhtä vahva, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela toteaa.

Valtra on ollut merkittävä tukija JYPin koko organisaatiolle sekä keskisuomalaiselle jääkiekkoilulle. Liigaseuran lisäksi tukea on osoitettu myös juniori- ja naisjoukkueille.

Maailma on 18 vuoden aikana muuttunut merkittävästi, mutta yhteistyölle on aina ollut tärkeää katsoa eteenpäin.

– Yhteistyössämme ei ole hirttäydytty kiinni siihen, mitä on takanapäin, vaan miten mennään eteenpäin ja tehdään asiaa vielä paremminkin, Valtran toimitusjohtaja Jari Rautjärvi sanoo.

– Haluamme tuoda elämyksiä Valtra-perheelle. Olen iloinen ja ylpeä siitä, miten tämä yhteistyö on myös haastanut ja kehittänyt, se on ollut arvokasta meillekin, Korpela lisää.

Katso videolta tarkemmin JYPin ja Valtran kuulumisia. Risto Korpela ja Jari Rautjärvi muistelevat videolla yhteistyövuosia ja myös termi “traktorijääkiekko” pääsee tarkkaan pureskeluun.

Tractor Hockey t-paidat nyt myynnissä

Yhteistyön kunniaksi laadukkaat Tractor Hockey t-paidat nyt myynnissä JYP Fanshop -verkkokaupassa. Saatavilla sekä mustana, että valkoisena.

Hinta 25,00 €.