JYP Jyväskylä Oy:n kauden 2021 – 2022 tilinpäätös positiivinen

JYP Jyväskylä Oy:n yhtiökokous vahvisti tilikauden 1.5.2021 – 30.4.2022 tuloksen, joka oli  351.641,05 € voitollinen. Tulokseen vaikuttivat reilun 1,7 m€ liikevaihdon kasvu edelliseen tilikauteen verrattuna sekä saadut NHL-korvaukset ja valtion sulkemiskorvaukset koronan aiheuttamista rajoituksista.

”Tulos on erinomainen ottaen huomioon urheilullisen menestyksen ja koronan aiheuttamat haasteet. Viimeiset kaksi kautta ovat olleet haasteellisia, eikä seutukunta ole päässyt juurikaan urheilumenestyksestä nauttimaan. Siitä huolimatta JYPin ympärillä oleva yhteisö niin työntekijät, yhteistyökumppanit kuin kannattajat ovat kaikki omalta osaltaan olleet erittäin sitoutuneita ja ymmärtäväisiä seuraa kohtaan. Nyt on JYPin vuoro tehdä kaikkensa, jotta tämä hieno yhteisö saisi nauttia tulevalla kaudella myös paremmasta urheilullisesta menestyksestä.” kommentoi tilinpäätöstä JYP Jyväskylä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen.

JYPin joukkue on siirtynyt kesän ajaksi omatoimiselle harjoitusjaksolle ja palaa tositoimiin jälleen heinäkuun lopulla.

Tarvittaessa lisätietoja antaa Jukka Seppänen, 044 334 4810