Sari Silvola JYPin ravintolapäälliköksi

JYP Jyväskylä Oy on palkannut uudeksi ravintolapäälliköksi pitkän linjan ammattilaisen, Sari Silvolan.

Silvola aloittaa tehtävässään 1.8.2022, jolloin ravintola Hurrikaani avaa ovensa jälleen kesätauon jälkeen.

Sari Silvola on työskennellyt aiemmin muun muassa Osuuskauppa Keskimaan pisteissä ravintolapäällikkönä sekä Sodexolla eri esimiestehtävissä. JYPin palvelukseen hän siirtyy Peurunka Oy:n ravintolapäällikön tehtävistä.

”Olen erittäin innostunut tulevasta tehtävästä JYPissä. Lähellä sydäntäni on liikunta ja terveelliset elämäntavat. Ja luonnollisesti ravitsemusasiat.” toteaa luistelun lempiharrastukseen mainitseva Silvola.

”Olen tiimipeluri. Uskon vahvasti siihen, että yhdessä tekemällä ja yhteen hiileen puhaltamalla saavutetaan huippusuorituksia.” Silvola jatkaa viitaten samalla myös JYPin urheilupuoleen.

JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela on tyytyväinen saadessaan huippuammattilaisen kehittämään JYPin ravintolaliiketoimintaa.

”On erittäin hienoa saada Sari JYPin ravintolaliiketoiminnan vetäjäksi. Sarilla on vankka kokemus alalta ja hän on osoittanut osaamisensa edellisissä työtehtävissään.”

Korpela kiittää samalla JYPin kumppania, Eezy Henkilöstöpalvelu Oy:tä, yhteistyöstä rekrytointiprosessin läpiviemisessä.

”Oli luontevaa käyttää tämän tyyppisessä rekrytoinnissa alan osaajia. Eezy Henkilöstöpalvelut hoiti hienosti prosessin läpiviennin. Kiitos erityisesti Mirka Raulolle asiantuntevasta toiminnasta.”

Ravintola Hurrikaani avaa ovensa jälleen elokuun alussa. Tuolloin on tarjolla maittavaa lounasta ja myös uusia tuulia toiminnassa.

Kuvat: Jiri Halttunen