Kausikorttien postitus on alkanut

Kausikorttien postitus on alkanut!
Lipunmyynnin palveluntarjoajamme on vaihtunut Ticketmasteriin, joten kaikki kausikorttilaiset saavat tulevalle kaudelle uudet kausikortit. Kortit ovat nyt postitettu ja niiden odotetaan saapuvan kausikorttilaisille vkon 35 aikana.

Ellei korttisi ole saapunut keskiviikkoon 7.9. mennessä, ota yhteyttä JYPin toimistolle: jypliiga@jypliiga.fi tai p. 0207 931 000

Kausikorttilaisilla on vapaa pääsy JYPin LähiTapiola Areenan harjoitusotteluihin pe 2.9. JYP-Sport ja to 8.9. JYP-Ässät.
Ellei korttisi ole tullut harjoitusotteluihin mennessä, kausikorttilaiset pääsevät otteluihin nimilistojen kautta.

Pahoittelemme mahdollisia järjestelmän vaihdosta johtuvia epäselvyyksiä ja viivästyksiä. JYP ja Ticketmaster pyrkivät hoitamaan asiat kuntoon mahdollisimman ripeästi, mikäli ongelmia ilmenee. Uuden järjestelmän myötä pystymme kauden aikana tarjoamaan JYP-kausikorttilaisille mm. mobiilikausikortin ja kohdennettua tiedotusta ja etuja, joista tiedotamme lisää myöhemmin.