Konnekuljetuksen otteluennakko: JYP haluaa pestä kasvonsa Oulussa

JYPin edellinen ottelu jätti huonon maun suuhun, kun hallussa ollut peli kääntyi Lukolle lopulta selvin lukemin. Pelin kääntymistä analysoitiin pitkällä palaverilla jo tiistaina ottelun jälkeen, ja keskustelua on jatkettu myös myöhemmin. Joukkue matkusti Ouluun jo eilen keskiviikkona ja pelaajien kanssa on pidetty henkilökohtaisia palavereita.

– Se pettymys oli todella kova. Tuloksesta riippumatta pelin pitäisi jauhaa koko ajan. Toisaalta prosessiin kuuluvat tällaiset hetket, vaikkei niitä kukaan haluakaan, Ville Nieminen sanoo.

Kärpät on vastustajana yksi Liigan kovimmista haasteista ja tarjoaa JYPille oivan mahdollisuuden mitata omaa tasoa. Oululaisten pelitahti on alkukaudesta ollut melko löysä, sillä se on pelannut vasta viisi ottelua. Niistä kasassa on 11 pistettä. Joukkuetasolla Kärpät on päästänyt vain seitsemän maalia pelaamissaan peleissä, ja yksilötasolla Teemu Turunen sekä Julius Junttila ovat piste per peli -tahdissa.

– Meillä on vastassa Liigan huippujoukkue. Nyt mitataan sitä, että saataisiin 60 minuutin suoritus, jossa on vahva usko ja identiteetti mukana, Nieminen summaa.

JYP muuttaa hieman kokoonpanoaan. Eetu Laurikainen palaa maalin suulle ja Samuel Salonen korvaa Jere Lassilan kokoonpanoissa. Lassilan poissaolon vuoksi sentterin paikalle siirtyy Aaro Vidgren.

Ottelu Oulussa alkaa kello 18.30.

Toimittaja: Jere Korkalainen

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.