Konnekuljetuksen otteluennakko: JYP hamuaa jo toista voittoa Lukosta

JYPin kolmas Liiga-viikko käynnistyy vierasreissulla Raumalle. Lähtökohdat viikkoon ovat hyvät, sillä viime viikolla pelaaminen alkoi sujua jo paremmin ja tästä kiitoksena myös pistepussi karttui. Kuuden ottelun jälkeen JYP on kerännyt seitsemän pistettä.

Onnistujia on alkanut löytyä melko laajalta rintamalta, kun viime viikolla kaikki viisi tehtyä maalia merkattiin eri pelaajalle. SaiPa-voitossa kauden ensimmäiset osumansa tekivät Jerry Turkulainen ja Reid Gardiner.

– Lauantain peli oli kauden meiltä kokonaisvaltaisin peli, joka oli 60 minuuttia meidän hallussamme. Kun peli on lähtenyt rullaamaan, on tärkeää pystyä jatkamaan, sillä pelin haaste nousee tällä viikolla, Ville Nieminen tokaisee.

JYP kohtasi Lukon Liigan alkutekijöissä ja nappasi komean 5–2-voiton. Tuon jälkeen Lukko on pelannut neljä ottelua, joista pistepussiin on kertynyt seitsemän pistettä. Kultakypärää kantaa tehot 2+3 iskenyt Anrei Hakulinen. Myös raumalaisvahvuuteen viikonloppuna liittynyt Gabriel Fontaine on mielenkiintoinen seurattava.

– Tiedämme Lukon. Pitää olle todella valmis ottelun alussa, jotta voimme vastata pelin intensiteettiin, luistelunopeuteen ja kamppailuvasteeseen. Näistä asioista viikon ensimmäinen peli lähtee aina liikkeelle, Nieminen summaa.

JYP ei muuta kokoonpanoaan lauantain SaiPa-ottelusta.

Ottelu Raumalla alkaa kello 18.30.

Toimittaja: Jere Korkalainen