Konnekuljetuksen otteluennakko: Uusi viikko käynnistyy hyvällä mittarilla

Toinen Liiga-viikko potkaistaan käyntiin, kun JYP isännöi Hippoksella TPS:ää. Lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset, sillä molemmilla joukkueilla on alla suurinumeroinen tappio edellisestä ottelusta. Siinä missä JYP hävisi lauantaina TPS:n murskaamille Ässille, TPS hävisi JYPin murskaamalle Lukolle.

Kokonaisuutena avausviikon kolme ottelua lihottivat molempien joukkueiden pistepussia kolmella pisteellä. Molemmat joukkueet hävisivät kaksi vieraspeliä ja voittivat kotiottelunsa. Viime kauden finalistina TPS tarjoaa hyvän mittarin, missä kauden alussa mennään.

– Kun on viikon ensimmäinen peli, etu on vierasjoukkueella. Meidän pitää ladata itsemme niin, että olemme samassa tilassa kuin Lukkoa vastaan. Haluamme olla tiivis joukkue, Ville Nieminen kertaa.

JYPillä on edessä jälleen yksi kolmen ottelun viikko ja kierrätystä kokoonpanon suhteen tullaan näkemään jälleen. Yksi muutos keskiviikkona tulee olemaan pelikiellosta vapautuvan Ville Ottavaisen paluu tositoimiin.

– Kierrättämistä varmasti tehdään, mutta aina pelataan parhaalla kokoonpanolla, Nieminen sanoo.

Alla olevalta videolta kuulet “Nemon” kommenttien lisäksi myös Ville Ottavaisen ja Severi Lahtisen mietteitä illan ottelusta.

JYP-TPS tänään LähiTapiola Areenalla kello 18.30
Osta lippusi: Ticketmaster

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.

 

Toimittaja: Jere Korkalainen