Konnekuljetuksen otteluennakko: Viikko päättyy SaiPaa vastaan – Rooba palaa kokoonpanoon

JYPin toinen Liiga-viikko huipentuu kotiotteluun SaiPaa vastaan. Illan selvänä agendana on katkaista kolmen ottelun tappioputki ja napata kauden toiset kolmet pistettä.

Tulos on kiertänyt JYPiä viime otteluissa kovalla kädellä, ja ajoittaisesta pelin hallinnasta sekä HPK:ta että TPS:ää vastaan huolimatta pistepussi on karttunut tällä viikolla vain yhdellä pisteellä.

– Jos puhutaan prosessista, olemme olleet peliprosessissa kiinni. Olemme olleet tyytyväisiä suoritukseen, mutta niissä hetkissä, kun peli on pitänyt laittaa pakettiin, emme ole onnistuneet, Ville Nieminen kertaa.

SaiPa tulee Jyväskylään voitto allaan, kun perjantaina joukkue kaatoi Lalli Partisen muisto-ottelussa HIFK:n. Lappeenrantalaiset ovat keränneet viidestä ottelusta viisi pistettä.

– Tämä ottelu alkaa taas nollista. SaiPa tulee tänne itseluottamusta täynnä, joten meidän pitää löytää määrätynlainen itseluottamus tähän peliin, Nieminen sanoo.

Kokoonpanopuolella Robert Rooban paluu tositoimiin palauttaa kenttäkoostumukset samoiksi, jotka oli keskiviikon TPS-ottelussa. Maalilla jatkaa Topias Leinonen.

Alla olevalta videolta kuulet myös Jere Lassilan ja Joakim Kemellin ajatuksia illan ottelun alla.

JYP-SaiPa tänään LähiTapiola Areenalla kello 17.00.
Osta lippusi: Ticketmaster

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.