Siikanen loukkaantuneiden listalle – Valkeejärven sopimus purettu.

Laitahyökkääjä Patrik Siikanen loukkaantui viime viikon Ässät harjoitusottelussa. Siikasen saama vamma vaati leikkaushoitoa ja hän on alustavan tiedon mukaan joukkueen loukkaantuneiden listalla seuraavat neljä kuukautta.

”Siikasen loukkaantuminen oli erittäin harmillinen uutinen. Siikanen pelasi vahvaa harjoituskautta ja oli selkeästi ottanut kokonaisvaltaisessa kehityksessään askeleita eteenpäin” kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

JYP ja hyökkääjä Samuel Valkeejärvi ovat purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä. 21-vuotias JYP-kasvatti ehti pelata JYPin liigajoukkueessa kahden edellisen kauden aikana yhteensä 100 ottelua 11+14 tehoilla.

”Joukkueen laaja hyökkäysmateriaali ja koventunut kilpailu pelipaikoista johti yhteisymmärryksessä tapahtuneeseen sopimuspurkuun Valkeejärven kanssa. JYP toivottaa onnea ja menestystä Sampalle tuleviin haasteisiin” kommentoi Viitanen Valkeejärven sopimuspurkua.