Hurrikaanin Pyörteissä: Vieraina Valtteri Kakkonen sekä ”Ekin” elämäkerran kirjoittanut Lasse Lindqvist

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin neljännessä jaksossa vieraina ovat Eric Perrinin elämäkerran kirjoittanut jyväskyläläiskirjailija Lasse Lindqvist sekä JYP-puolustaja Valtteri Kakkonen. Heti viikon alkuun tulee siis tuhti paketti puhetta.

Keskiviikkona julkaistavassa “Ekin” elämäkerrassa riittää käänteitä niin hyvässä kuin pahassa ja näistä Lindqvist kertoo lukuisia herkullisia esimerkkejä. Kirja on tarina periksiantamattomuudesta ja vastoinkäymisten selättämisestä, mutta mukaan mahtuu hulvattomia tarinoita, joissa JYP-vuodet eivät ole pienimmässä roolissa.

Kakkosen kanssa puintiin otetaan päättynyt lainapätkä Mestiksen puolella ja moni moni muu asia. Muistellaan myös hänen vuottaan Kanadassa sekä otetaan vastauksia kuulijoiden kysymyksiin.

Ota siis jakso kuunteluun niin tiedät, mikä hurrikaanileirissä juuri nyt puhuttaa! Juontajana jaksossa on Jere Korkalainen.

Ota jakso haltuun Spotifyssa, Youtubessa tai kuuntele se suoraan alta.

Alkujuonto&Valtteri Kakkonen: 00:00
Lasse Lindqvistin haastattelu: 15:45
Yhteenveto&Kakkonen: 43:05

Hurrikaanin Pyörteissä-podcast nauhoitetaan Micael-studiolla Tapionkadulla Jyväskylän keskustassa. Jos oma podcast-tuotanto kiinnostaa, suuntaa osoitteeseen www.micael.fi/jyp/