JYP-HIFK 21.10. on JYP-historian 2000. runkosarjapeli – 2000:lle ensimmäiselle kakkutarjoilu

Perjantain 21.10. JYP-HIFK ottelu on juhlapäivä, sillä JYPille tulee täyteen pyöreät 2000 runkosarjapeliä! Lippukauppa on käynyt sen verran kuumana, että LähiTapiola Areenalla on takuuvarmasti tunnelmaa. Liput tapahtumaan.

Kakkutarjoilu, 80-luvun hittibiisejä, Fanshop-tarjouksia

Juhlistaaksemme merkkipaalun ylittymistä tarjoamme 2000:lle ensimmäiselle peliin saapujalle kakkutarjoilun. Kakkua on tarjolla sekä A1 että B1 sisäänkäyntien läheisyydessä.

LähiTapiola Areenalla palataan myös musiikissa JYPin liigapelien alkujuurille, kun hallissa raikaa pelkästään 80-luvun hittejä! Abban, Michael Jacksonin, Dingon ja muiden 80-luvun tähtien biisit taakavat hyvän meiningin.

Fanshopissa on myös erikoistarjouksia voimassa koko ottelun ajan.

Tule paikan päälle tekemään JYP-historiaa!