Konnekuljetuksen otteluennakko: Avainasioita teroittamalla Kouvolaan

JYPin viikko jatkuu Kouvolassa, missä tehtävänä on katkaista neljän ottelun tappioputki. Viimeisin tappio tuli tiistaina SaiPaa vastaan, kun matkaan tarttui yksi piste 3–4-jatkoaikatappiosta. Jerry Turkulainen nakutti taas tehoja ja jatkaa taistelua pistepörssin kärkisijoilla.

– Suoritus oli nousujohteinen ja mahdollisuudet oli voittaa. Ratkaisevat tilanteet, kuten alivoima ja oma maalinteon tehokkuus eivät olleet riittävällä tasolla, Ville Nieminen sanoo.

Illan vastustaja KooKoo on sarjassa seitsemäntenä 23 pisteellä. Edellinen ottelu on lauantailta, kun kouvolalaiset hakivat pisteet Hämeenlinnasta 2–1-voitolla. Mielenkiintoinen tilastodetalji on se, että vieraskentällä KooKoon ylivoima on toiminut yli 30 prosentin tehokkuudella, mutta kotona se ei ole tehnyt vielä yhtään ylivoimamaalia.

KooKoon kultakypärää kantaa 13 tehopistettä tehnyt Joose Antonen. Liigan isoimpaan kaukaloon odotetaan illalle kovaa luistelupeliä.

– Keskialueen puolustamisessa pitää olla tarkempi. Tulee luistelupeli, mutta kun isosta kaukalosta puhutaan, niin riistopelaaminen myös korostuu, Nieminen toteaa.

Kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia. Niko Seppälä ja Ville Ottavainen putoavat pois ja Valtteri Kakkonen nousee pelaavaan kokoonpanoon. Myös Aaro Vidgreniä odotetaan takaisin hyökkäyskalustoon.

Aiemmasta tiedosta poiketen Samuel Jukurin lainasopimus jatkuu vielä tämän ottelun yli.

Ottelu Kouvolassa alkaa kello 18.30.