Konnekuljetuksen otteluennakko: JYPin kova viikonloppu alkaa Tapparan vierailulla

JYP palaa tositoimiin viikon ensimmäisessä ottelussaan, kun vastaan tulee sarjan suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluva Tappara. JYPin edellinen ottelu on viime lauantailta, kun Ilves oli parempi Nokia Arenalla lukemin 5–3.

JYP lähtee otteluun sarjataulukon 12. sijalta, kun 11 ottelun jälkeen kasassa on 12 pistettä. Edessä onkin tärkeä viikonloppu, kun heti huomenna lauantaina on vastassa KalPa Kuopiossa. Latausta tuplapeliin on haettu laddukkaalla harjoittelulla.

Myös Tapparan alku Liigassa on ollut haasteellinen. 11 ottelun jälkeen kasassa on 15 pistettä. Joukkueen riveissä voidaan nähdä uutta, myös JYP-taustaista verta, kun Juuso Ikonen liittyi joukkueen vahvuuteen tällä viikolla.

Mielenkiintoinen kuriositeetti on se, etteivät kirvesrinnat ole voittaneet yhtäkään kauden kolmesta vierasotteluista. Myös maalitili vieraspelien osalta on avaamatta.

– Tappara on joukkue, joka pelaa varmasti ja etsii joukkueen heikkoja kohtia. Meidän pitää olla varmoja ja pitää paketti kasassa. He ovat sellaisessa tilanteessa, että haluavat voittaa ja on kova kamppailu tulossa, Ville Nieminen sanoo.

JYPin kokoonpanoon tulee muutoksia, kun Teemu Suhonen on pelikiellossa seuraavat kuusi ottelua. Pelaavaan kokoonpanoon nousevat Jere Lassila ja Niko Seppälä, kun taas Severi Lahtinen on 13.hyökkääjä. Maalilla jatkaa Topias Leinonen.

Katso videolta myös Samuel Salosen ja Niko Seppälän odotuksia iltaan.

JYP-Tappara LähiTapiola Areenalla kello 18.30.

Liput: Ticketmaster

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.